KHL rullar vidare med ytterligare en omgång, och här är det Dynamo Moskva som ska ta sig an Sibir Novosibirsk, en match som hemmalaget ska ha bra segerchans i, trots den sämre starten.

Dynamo Moskva hade 2-0 i premiären mot Salavat Ufa, en match man tappade till 2-2 sista sex minuterna, och sedan fick se sig besegrade i en förlängning. Senast blev man fullständigt överkörda i första perioden av Omsk där man låg under med 0-2 och skotten visade 3-21. Man ryckte upp sig allt efter matchen led, naturligt då Omsk gjorde 0-3 rätt tidigt i andra perioden.
Matchen slutade senare 1-5 och en poäng efter två matcher hittills är inte godkänt, samtidigt som båda matcherna spelats på hemmaplan.
Nu är det tredje hemmamatchen och nu är det upp till bevis då jag tycker laget ändå känns intressant på pappret. Man har värvat in Kagarlitsky som gjorde 50 poäng på 59 matcher för Severstal Cherepovets förra säsongen. Man har även tagit in Shipachyov som inte behöver någon närmare presentation när det gäller den ryska hockeyn. Andra namn är Zackrisson (som värvats in från just Sibir Novosibirsk, där han vann interna poängligan förra säsongen) samt Indrasis och Mozer.

Sibir Novosibirsk har haft en dålig start på säsongen där man vann fyra av nio träningsmatcher innan serien drog igång, dock bara en på bortaplan. Nu har man börjat på bortaplan i serien och öppnade med att förlora mot Severstal Cherepovets med 3-2, där man hade kunnat knipa poäng. I matchen senast mot Lokomotiv Yaroslavl så blev man fullständigt överkörda och förlorade med 5-0, och det var inget snack om saken.
Bertrand har kommit in i laget och bildat förstalina med Peltola och Junttila, samtliga spelare från finska ligan. Även Emmerton och Lisin har anslutit, men truppen i sin helhet känns inte skräckinjagande. Zackrisson, Bergström och Sannikov som alla var de tre bästa poängplockarna i laget förra säsongen har försvunnit, och hur ska "förstalinan" kunna fylla den luckan? Låt mig vara skeptisk!

Dynamo Moskva kommer göra allt för att ge sin hemmapublik en seger och visa att man är bättre än man visat i början, och jag tror gästerna kommer få svårt att knipa poäng i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 4u. 1.86 hos betfinal // TT

This is the stats tab
This is the post tip