Speltips: D Petersburg - Novokuznetsk

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2017-11-21 17:30
Land: Ryssland
Liga: VHL
Odds: 1.83
Tips: 1 hcp -1,5
Vi rullar vidare med rysk hockey och nu är det giganterna Dinamo St Petersburg som ska återgå till att stapla segrar när Metallurg Novokuznetsk kommer på besök.

Dinamo St Petersburg åkte något oväntat på en förlust på hemmaplan senast. Man förlorade med 1-2 på straffar mot Krasnoyarsk, som visserligen är stekheta just nu. Men det får ändå ses som en liten skräll i sammanhanget då man är urstarka på hemmaplan.
Man har elva segrar på 13 matcher i sin hemmaborg och en målskillnad på 46-15, men man är minst lika bra borta vilket man visat under säsongen. Totalt sett står man på 22 segrar på 26 matcher och en målskillnad på otroligt fina 87-31, vilket betyder att man släpper in lite över ett mål per match.
De tio senaste hemmamatcher har slutat med nio segrar och det var som sagt senast man förstörde den fina sviten. Man spelade dock bra i matchen samtidigt som gästerna visade upp tålamod i sitt spel.
I poängligan hittar vi flera spelare som är i toppen, och en spelare som älskar powerplay är Nazarevich där sex av hans tio mål hittills kommit.

Metallurg Novokuznetsk kommer med bra form till matchen, då man står på fyra raka segrar. Men lagen man mött håller dålig klass, där samtliga lag man slagit ligger mellan plats 20-27 i tabellen. Det är framförallt på hemmaplan man spelat sin bästa hockey och tagit sina flesta poäng, då 25 av 34 poäng skrapats ihop där.
På resande fot har man vunnit tre av elva matcher där två av dessa segrar kommit de två senaste matcherna mot riktigt svagt motstånd. Man har en del farliga spelare i truppen där Dyuryagin är den som står för de flesta målen framåt.

Hemmalaget bör vara riktigt revanschsuget efter förlusten senast och när ett riktigt svagt bortalag kommer på besök så förstår jag inte hur matchen bara kan sluta på ett sätt, och Jag väljer sida utan att tveka!

Speltips: 1 hcp -1,5 vilket betyder att hemmalaget måste vinna med minst två mål och jag investerar 5u // Tobbe
  D Petersburg - Novokuznetsk
Spela på Speltips D Petersburg - Novokuznetsk
TobbesTips - 21 November 2017 - 14:06
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Mayer - Ramos
Tennis - ATP Hamburg - Mayer
1.71
15:00  Ferrer - Molleker
Tennis - ATP Hamburg - Mol +4,5 games
1.70
19:00  Hammarby - Dalkurd
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
2.07
19:00  IFK Norrköping - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.91
19:00  IFK Norrköping - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80
14:00  Delbonis - Lopez
Tennis - ATP Gstaad - Lopez
2.45

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar