Ryska hockeyn rullar vidare och Dinamo St Petersburg ska ta sig an HC Yugra här, en match jag tycker hemmalaget ska vinna.

Dinamo kommer från en seger på straffar mot Tyumen, ett inte allt för smickrande resultat från deras sida. I matchen var man dock det bättre laget och lite slarvigt släpper man in 2-2 med åtta sekunder kvar av ordinarie tid, det när man spelar i numerärt överläge!
Innan dess slog man topplaget Ska Neva St Petersburg i premiären med 1-0, ett lag man kommer att slåss med i toppen av tabellen.
I truppen är Biryukov och Shevchenko kvar, deras två bästa poängplockare förra säsongen. Man har fått in en del bra namn i truppen och man ska ha ett lag som återigen slåss i toppen av tabellen.
Ska vi ta en kik på förra säsongen så förlorade man bara en enda hemmamatch under ordinarie tid, grymma papper!

HC Yugra spelade i KHL förra säsongen men spelar i år i VHL där man öppnade med att förlora mot Tyumen på straffar. Nu senast skrällvann man mot Ska Neva St Petersburg med 2-4 där man gjorde 2-3 målet med 1.05 kvar av matchen. Noterbart är att man förlorade skotten med klara 37-19 , och man förtjänade inte ens poäng sett till hur matchen såg ut.
Nu möter man likvärdigt motstånd och man ska väl inte kunna lyckas ta ännu en "turseger"?
Visst, Yugra har ett okej lag med spelare som Materukhin och Rychagov, men bredden?, nja jag tycker det ser lite tunt ut i de lägre linorna.

Jag tycker vi får ett bra odds på hemmalaget här, framförallt med tanke på att man är grymt hemmastarka.

Speltips: 1 och jag investerar 3u hos FastBet eller Bethard // TT

This is the stats tab
This is the post tip