HC Dalen är ute efter sin tredje raka seger här, och man möter ett lag som jag tycker man ska ha bra chans att slå på hemmaplan.

Dalen öppnade säsongen med tre raka förluster, detta mot skarpt motstånd. I 1-2 förlusten hemma mot topplaget Troja/Ljungby vann man skotten med klara 50-24, och man var helt klara värda poäng. Nu har man dock tagit två raka segrar, 2-8 mot Tyringe och nu senast 3-5 mot Mörrum.
Ian Örnskog leder den interna poängligan tätt före Tholander som har erfarenhet från hockeyallsvenskan, samt några SHL matcher innanför västen tidigare i karriären.
Nu är det hemmaplan som gäller och man lär vara sugna på att ta första seger hemma efter de två tidigare förlusterna!

Halmstad öppnade säsongen med tre raka segrar där man slog Vimmerby, Hanhals och Kallinge/Ronneby. Detta var en klart överraskande start för mig, och säkert för många andra. Nu senast fick man dock ge vika då man fick se sig besegrade av Tranås med 5-2 på bortaplan, och är det kanske så att verkligheten börjar komma ikapp?. Man är egentligen ett av de svagare lagen i serien, och i denna match tror jag inte man får med sig några poäng ner till Halmstad.

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos bet365 // TT

This is the stats tab
This is the post tip