Topplaget Dallas tar emot bottenlaget Arizona natten till söndag, och här ska hemmalaget vara ett par nummer större.

Dallas kommer från en 0-4 seger mot LA Kings där man studsade tillbaka direkt efter kollapsen mot San José näst senast där man tappade en 0-3 ledning till 5-3 sista halvan av matchen.
Framförallt klev Wedgewood fram och stängde igen, men överlag stod hela laget för en stabil insats, och det var andra nollan på de tre senaste matcherna.
Man toppar western conference efter 27 segrar på 47 matcher, så säsongen har varit bra, och man har visat att man tillhör ett av ligans bästa lag.

I truppen har man 38 år ”unga” Pavelski som fortsätter leverera poäng för laget då han är uppe i 45 poäng efter 47 matcher. Utöver honom har man spets i Robertson, Seguin, Heiskanen och Benn, så truppen håller en hög nivå, och en ny seger är att vänta mot klart passade motstånd.
Hintz är ett frågetecken inför matchen.

Arizona har enbart lyckats segra i 14/45 matcher hittills under säsongen, något som även gjort att man tillhör botten av tabellen. Åtta av dessa segrar har kommit på hemmais, och på resande fot har man varit otroligt svaga då man bara tagit sex segrar efter 28 matcher,
Ser man även inför matchen har man 14 raka förluster på bortais, Vilket är usla siffror.

Laget håller en låg klass då man förutom spelare som Schmaltz, Keller, Chychrun inte har särskilt mycket att komma med, och varken bredden eller spetsen är på samma nivå som hemmalaget.
Saknas gör Crouse, Maccelli och O’Brien.

Dallas är klasser bättre än Arizona och då gästerna även inte alls levererar på bortais så bör detta sluta med en klar seger för Dallas, och jag går på hemmaseger i matchen.

Wedgewood (Unconfirmed) - Ingram (Confirmed)

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 2u

This is the stats tab
This is the post tip