Klasskillnad väntar när Dallas tar emot Arizona hemma i American Airlines Center.

Dallas går som väntat starkt i ligan och man slåss i toppen av conferencen.
Man har bara tre poäng upp till ledaren Vancouver och två till Colorado och Winnipeg, så man är absolut inte borta i kampen om att vinna conferencen.
Nu senast slog man LA Kings med 4-1 efter en bra insats, och den segern var nog skön med tanke på att man åkte på dubbla förluster innan dess.

Dadonov är borta samtidigt som Seguin är ett frågetecken vilket såklart påverkar lagets offensiv. Man har dock stjärnor som Robertson, Hintz och jag Pavelski i laget, så det är inget som ska påverka överdrivet, och jag tror man visar att man är det bättre laget.

Arizona får det kämpigt

Arizona har segrar i ryggen där man slagit Detroit med 1-4 samt NJ Jersey med 4-1, två fina skalper då det är bra lag, men nu är motståndet ännu tuffare. Samtidigt hade man innan dess förlorat mot Minnesota och Chicago, så man blandar och ger en hel del.
Att det är bortaplan nu känns som en nackdel, och faktum är att man bara vunnit tre av sina 16 senaste matcher på resande fot.

På skadelistan har man Boyd och Hayton samtidigt som Bjugstad är ett frågetecken, och skulle den sistnämnda saknas påverkar det helt klart offensiven.
Visst har man Schmaltz, Keller och Maccelli offensivt som är bra spelare, men jag tror Dallas ska kunna ha bra kontroll på matchen, och normalt sett ska man inte räcka till här.

Dallas är numret större än gästerna och det är något jag räknar med att man går ut och visar här, och jag går på hemmaseger i matchen.

Wedgewood (Unconfirmed) - Ingram (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Pinnacle
This is the stats tab
This is the post tip