Dallas tar emot Buffalo natten till tisdag, och på hemmais ska man ses med goda segerchanser.

Dallas åkte på en plump mot San José för tre matcher sedan då man trots en 0-3 ledning tappade till 5-3. Efter förlusten har det dock blivit dubbla segrar där man hållit nollan i båda, och sett till de fyra senaste matcherna har man tre nollor, så formen är bra.
Just defensivt är man starka då man tillhör ett av de lagen som släpper i minst antal mål.

På målvaktssidan har man Oettinger som varit riktigt bra under säsongen, och han är en bit över 92% i räddningsprocent.
Defensivt finns namn som Heiskanen och Lindell och offensivt spelare som Pavelski, Robertson och Seguin, så man tillhör absolut ett av de bättre lagen i ligan, och här ska man kunna ta en ny triumf.
Hintz är ett frågetecken inför matchen.

Buffalo ligger på en elfteplats i conferencen, en helt klart godkänd placering. Man har dock samtidigt bara gjort 45 matcher och ser man till lagen precis ovanför så har man en del matcher färre spelade, så man har helt klart möjlighet att klättra några placeringar.

Det som imponerat mest är helt klart det offensiva spelet då bara Boston och Edmonton gjort fler mål i ligan, och med spelare som Dahlin, Thompson och Skinner finns det kvalitet i truppen. Lagets stora svaghet är defensiven då man släpper in alldeles för många mål, vilket också gjort att poängskörden inte är bättre, och mot ett tight Dallas är känslan att man får det tufft.

Dallas är i grunden ett bättre lag och då formen är på topp med två raka 4-0 segrar så bör man kunna klara av även Buffalo, och jag går på hemmaseger i matchen.

Oettinger (Unconfirmed) - Luukkonen (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip