Dallas och Calgary ska göra upp under natten i en match där jag har hittat ett spel.

Dallas kommer från en 7-4 förlust mot Florida där Bishop blev utbytt efter halva matchen. Innan dess släppte man in tre mål under ordinarie tid mot Tampa, så defensiven har sett klart svagare ut på slutet än man är van vid. Det lär krävas rejäl uppryckning om man ska kunna stå emot Calgarys offensiv, och jag tror man behöver göra en del mål för att vinna matchen.
Nu är det hemmaplan och där trivs man väldigt bra då man vunnit 12/19 matcher. Offensivt finns det spelare som Seguin, Benn och Pavelski som ska vara ledande offensivt, så spets finns i laget.
Radulov, Hanzal och Johns finns på skadelistan för laget.

Calgary kommer med tre raka förluster i ryggen där också offensiven varit tveksam. Nu senast gjorde man dock tre mål framåt och det såg klart bättre ut. Offensivt så är man riktigt starka då man har spelare som Lindholm, Monahan, Tkachuk och Gaudreau, så det gäller för Dallas att hitta tillbaka till sin fina defensiv.
På bortaplan har man inte vunnit lika många matcher som hemma, och det är defensiven som varit svagare då man släppt in fler mål. Skadelistan ser bra ut och det är bara Valimaki som ser ut att saknas.

Här tror jag vi får se en del mål då hemmalaget visat upp en svagare defensiv på slutet samtidigt som gästerna kommer med svag form, vilket gör att jag går på överspelet i matchen.

Bishop (Confirmed) - Rittich (Unconfirmed)

Speltips: Över 4,5 mål och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip