Dallas Stars - Chicago Blackhawks

Goalies: Bishop (confirmed) vs Crawford (probable)

Dallas Stars gästas i natt av Chicago Blackhawks för andra gången den här säsongen och tredje mötet i år. Stars har hittills vunnit båda mötena med Hawks efter OT och man kommer till nattens match med en lite tråkig form med 3 raka förluster i ryggen. Senast föll Stars mot Washington Capitals efter OT i en match man förtjänade att vinna. Stars spelade bättre än Caps och hade en 2-1 samt 3-2 ledning i matchen innan Caps lyckades kvittera till 3-3 sent i tredje perioden. Matchen till OT där som sagt det är coinflip som Caps lyckades vinna.

Chicago Blackhawks har en fin vinstsvit med 5 raka vinster, men enligt mig har laget inte imponerat spelmässigt. Hawks är inte alls lika stabila som man var förra säsongen och som man varit de senaste 3-4 åren. Tycker alltid Hawks lever på att man har bra målvaktsspel, vilket man visserligen haft i Corey Crawford, samt att sina unga spelare spelar bra. Vissa matcher ser man Hawks helt loja och har absolut inget spel och jag tror en sådan ligger runt hörnet. Detta eftersom Hawks lyckats grotta till sig segrar även fast inte spelet varit bra. Senast slog man Minnesota Wild med 4-1, men Wild var B2B i den matchen och spelade riktigt ruskigt uselt, och det var endast därför man vann.

I natt har vi alltså tredje mötet för säsongen och Stars jagar ett sätt att bryta sin förlustsvit. Tror en hemmavinst ligger nära till hands nu efter att man spelat bra senast mot Caps, och när man möter ett lag som lever på att sin målvakt är 100% ser jag segerchanserna som goda. Man bör ha en psykiskt övertag då man vunnit de 2 mötena mot Hawks i år efter OT, och därför tror jag på ny seger för Stars här.

Jag spelar därför

Match: Dallas Stars - Chicago Blackhawks
Spel: 1 money line
Odds: 1.77
Insats: 4/7u
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 02:30

För fler spel

Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip