Dallas och Colorado ska göra upp för fjärde gången i denna kvartsfinalserie, och här väljer jag att ta ställning för Dallas.

Dallas öppnade svagt i omstarten då man bara vann en match i seedningsgruppen, och man såg klart svagare ut defensivt än i grundserien.

När man väl kom till åttondelsfinal mot Calgary så såg man bättre ut defensivt i flera av matcherna även om det inte alltid var fläckfritt.
Det är framförallt offensivt man steppat upp då man ser klart vassare ut framåt än man gjorde under grundserien, något som Calgary fick känna på.

Nu i kvartsfinalen mot Colorado har man vunnit två av de tre matcherna, och man har totalt gjort 14 mål på dessa matcher, något som är klart imponerande.
Guryanov, Pavelski och Benn ser starka ut framåt, men fler spelare har också tagit sig för offensivt.
På skadelistan finns Bishop och Johns.

Colorado är ett av lagen som sett bäst ut hittills sedan uppstarten.
Man vann två av sina tre matcher i seedningsgruppen, och det var bara Vegas man förlorade mot, och den förlusten kom på övertid.

I åttondelsfinalen mot Arizona var det inget snack om att man var det bättre laget och man öste in mål framåt.
Man vann matchserien med 4-1 där man i de två sista matcherna gjorde hela 14 mål.
MacKinnon har sett riktigt bra ut och han har gjort 17 poäng på åtta matcher i slutspelet, så han är en viktig kugge i det offensiv spelet.

Nu i åttondelen har man ett 2-1 underläge i matchserien, och trots att offensiven fortsätter att se bra ut så släpper man in alldeles för mycket mål, något som inte håller i längden.
Skadeläget är också tufft då man saknar målvakten Grubauer samt Calvert, Johnson och Donskoi.

Med tanke på Colorados skadelista samt att Dallas visat att man kan utmana i matchserien så tycker jag Dallas är lite väl stora underdogs i matchen, och jag väljer därför att gå på skrällen här.

Khudobin (Unconfirmed) - Francouz (Unconfirmed)

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip