En högintressant matchserie drar igång när Dallas och Colorado gör upp i kvartsfinal, och här tror jag mest på gästerna.

Dallas gjorde en lysande grundserie då man tog 113 poäng, och det var bara NY Rangers som tog fler i hela ligan. I åttondelsfinalen mötte man dock ett bra Vegas som inte gjorde någon vidare grundserie, men laget håller dock hög klass.
Det blev en riktigt tight matchserie där det avgjordes i en game 7, och där vann man med 2-1 i en match som dock likaväl kunde gå åt andra hållet.

I mina ögon är det dock en tuffare matchserie här då Colorado är en nivå upp, och även om man lyckades stänga ner Vegas offensiv på ett bra sätt så lär det inte bli lika lätt här.
Med tanke på att man gick sju matcher har man också fått kort vila inför denna matchen, något som är en fördel för gästerna.
Marchment är dtd.

Colorados stjärnor levererar

Colorado slutade fyra i conferencen och även dem gjorde en godkänd grundserie då man inte var många poäng från toppen.
I åttondelsfinalen fick man Winnipeg som på förhand kändes som en tuff utmanare då de sett bra ut under säsongen.
Man öppnade även med en 7-6 förlust på bortaplan, men det var den enda förlusten man åkte på.
Därefter tog man fyra raka samtidigt som man öste in 28 mål på fem matcher, och här kommer Dallas verkligen behöva se upp.

Rantanen, Makar, MacKinnon och Lehkonen är några av lagets stjärnor, men överlag är truppen riktigt stark, och trots bortais ska man ha bra chans att vinna då man visat upp en sylvass offensiv hittills i slutspelet.
Landeskog, Francouz, O’Connor och Drouin är borta samtidigt som Kiviranta är ett frågetecken.

Oettinger (Unconfirmed) - Georgiev (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos Coolbet
This is the stats tab
This is the post tip