Dallas studsade tillbaka direkt på vinnarspåret efter förlusten mot Carolina näst senast då man besegrade Columbus i en tight match som slutade 1-2. Trots att det bara blev seger med uddamålet så hade man rätt bra kontroll på matchen, och målet man släppte in kom med bara 15 sekunder kvar att spela, snöpligt Oettinger som såg ut att hålla nollan.

Här väntar klart tuffare motstånd men man håller själva en hög nivå, vilket en andraplats i conferencen bevittnar.
Man är även skadefria vilket gör att man har spelare som Robertson, Hintz, Pavelski och Seguin att tillgå samtidigt som man har Oettinger i kassen som varit riktigt bra under säsongen, och här tror jag på en ny seger.

Edmonton kommer från en 4-3 förlust mot Nashville efter förlängning senast i en jämn match. Detta var dock lagets fjärde förlust på de fem senaste, så formen är ett stort frågetecken.

En anledning till de sämre resultaten kan vara avsaknaden av Evander Kane som saknats en tid, något som gör att bredden är svag.
Man får lita extremt mycket på superstjärnorna McDavid och Draisaitl, spelare som visserligen kan vinna matcher på egen hand. När de inte kliver fram så finns det inga spelare där bakom som kliver fram, och mot ett normalt sett defensivt stabilt Dallas är känslan att man kan få det tufft.
Utöver Kane är McLeod och Broberg tveksamma.

Ett skadefritt Dallas bör ha goda chanser att ta sin andra raka seger mot ett Edmonton som kommer med en rätt tuff period i ryggen, och här väljer jag att gå på hemmaseger i matchen.

Oettinger (Confirmed) - Skinner (Confirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u

This is the stats tab
This is the post tip