Natten bjuder på fyra matcher i NHL där jag har hittat ett spel i matchen mellan Dallas och Minnesota, häng med!

Dallas fick med sig en poäng senast i bortamötet med NY Islanders då man förlorade med 4-3 efter förlängning. Det var lite snöpligt då man tappade sin 2-3 ledning med bara fyra minuter kvar av matchen, det var dock starkt att få med sig poäng ifrån ett sånt tufft möte.
Formen är helt okej med tre segrar de fem senaste matcherna där man slagit NY Rangers, NJ Devils och Tampa Bay.
Nu har man fått några dagars vila och nu är det även hemmaplan igen, något man trivs väldigt bra med. Man har vunnit 16/26 matcher på hemmaplan, något som gör att man är ett av de bästa hemmalaget i conferencen.
Man har skador på Dowling och Hanzal, så inga nya skador har tillkommit.

Minnesota kommer med två raka segrar i bagaget då man slagit Chicago och Vancouver. Senast blev det seger mot de sistnämnda med 4-2, ett lag som saknade en av sina bästa spelare Elias Pettersson. Den matchen spelades även natten till fredag, så hemmalaget ska vara klart mer utvilade. Formmässigt så ser det riktigt bra ut då man vunnit fem av de sju senaste matcherna, men då ska man också komma ihåg att samtliga matcher har spelats på hemmaplan där man tagit 16 av sina 25 segrar.
Nu är det istället bortaplan och där har man varit extremt mycket svagare då man bara tagit nio segrar på 26 försök, en riktigt svag siffra.
Skadeläget ser ljust ut och man ska ha tillgång till samma trupp som senast.

Jag ser Dallas som ett mer komplett lag än Minnesota, och med tanke på att gästerna visat upp ett riktigt svagt spel på resande fot hittills så tror jag klart mest på hemmaseger i matchen.

Bishop (Unconfirmed) - Stalock (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Casumo , 888sport , Unibet eller LeoVegas // TT

This is the stats tab
This is the post tip