Nytt möte väntar mellan Dallas och Minnesota där värdarna gick segrande ur förra mötet, och jag tror på samma utgång här.

Dallas kommer närmast från en seger mot just Minnesota och den gången var det bortais. Siffrorna skrevs till 0-4 och Murray spikade igen i sin första NHL-match för säsongen. En skön seger då man innan dess hade tre raka nederlag.

Hittills har man mött Minnesota två gånger under säsongen och förutom 0-4 seger vann man med 3-8 även där på bortais. Nu vänder man hemåt och där har man gjort fina resultat under säsongen, och med ett bättre skadeläge än gästerna tror jag man vinner på nytt.
Heiskanen saknas samtidigt som Oettinger är ett frågetecken.

Minnesotas stjärna saknas

Minnesotas form är inte alls bra för tillfället då man bara vunnit en av de sex senaste matcherna. Den segern togs mot Columbus efter förlängning där man kvitterade sent, och det var bara 1.32 ifrån att man förlorade även den matchen.

Nu väntar bortais och sju segrar efter 19 matcher på resande fot är inget imponerande facit. Lägg även till att skadeläget är tufft då stjärnan Kaprizov saknas samt bland annat målvakten Gustavsson, så detta blir ingen enkel uppgift, och jag tror man återigen får kapitulera mot Dallas.

Dallas har gjort det bra mot Minnesota under säsongen och inför hemmapubliken tror jag man tar en ny seger, och jag går på hemmalaget i matchen.

Wallstedt (Unconfirmed) - Wedgewood (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Pinnacle
This is the stats tab
This is the post tip