Hemmastarka tar emot Montreal natten till onsdag i en match man bör ha en bra segerchans.

Dallas kommer med två raka förluster i ryggen där man förlorat mot Florida med 7-1 och Tampa Bay med 3-1. Detta är två riktigt tuffa matcher, och i matchen mot Tampa Bay stod man upp bra.
Förlusterna kom dock på bortaplan och där har man varit otroligt svara under säsongen då man bara vunnit 4/17 matcher.
Det positiva här är att man får spela hemma i American Airlines Center och där har man istället varit omutliga då man vunnit 14/18 matcher, och inför denna matchen har man vunnit fem raka hemmamatcher.

Laget håller även det en bra nivå då man har spelare som Hintz, Pavelski, Heiskanen och Klingberg för att nämna några och vore det inte för det svaga bortaspelet hade man legat klart högre upp i tabellen.
Sekera och Robertson är tveksamma inför matchen.

Montreal har en otroligt jobbig säsong då man enbart vunnit 7/37 matcher, något som gör att man ligger sist i hela ligan.
Nu senast mötte man svagt motstånd i Arizona som ligger näst sist i tabellen, men där fick man se sig besegrade med 5-2, och detta var lagets sjätte raka förlust.
Ser man till de 14 senaste matcherna har man bara tagit en enda seger, vilket är under all kritik.

Även om laget har några bra spelare så håller man en alldeles för svag nivå för att kunna störa de bättre lagen, och då man bland annat ser ut att sakna namn som Toffoli, Gallagher och Perreault så gör det inte saken lättare, något som gör att man bör få det tufft i matchen.

Dallas trivs utmärkt på hemmais och då man möter ett svagt Montreal så ska segerchansen vara riktigt bra, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Holtby (Unconfirmed) - Primeau (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip