Dallas jagar snabb revansch efter förlusten mot Edmonton då Montreal gästar i American Airlines Center, och detta är en match man ska ha goda möjligheter att vinna.

Dallas fick se sig besegrade av Edmonton senast med 3-6 efter att man släppt in tre mål sista åtta minuterna, och det var en sämre sistaperiod man bjöd på.
Säsongen i stort har dock varit stark då man slåss i toppen av conferencen, och efter förlusten så lär man vara rejält revanschsugna.

Robertson, Hintz, Pavelski och Heiskanen är några av lagets toppspelare, så spets finns i laget. Man har samtidigt en fin bredd i laget, och då man har bra skadeläge i truppen så ska man vara numret större än gästerna.
Gurianov förväntas missa matchen.

Montreal har en del vassa spelare offensivt i laget i form av Suzuki, Caufield och Dach. Det finns samtidigt klart mer att önska av spelare som Drouin och Dadonov.
Överlag är dock truppen rätt svag, så det är inte förvånande att man ligger i botten av tabellen.

Nu senast fick man med sig poäng borta mot Colorado efter att man förlorat med 2-1 i förlängning, vilket är starka papper. Man ska dock komma ihåg att Colorado saknar flera tunga namn samtidigt som de skapade klart flest chanser i matchen, och här bör man inte få det lika enkelt.
Price och Byron har fortsatt inte spelat denna säsongen samtidigt som man har skador på Gallagher, Matheson, Monahan och Savard som förväntas missa matchen.

Dallas är det klart bättre laget i matchen och då även skadeläget är mycket bättre än gästernas så ska man ses med goda chanser att ta revansch direkt, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Oettinger (Unconfirmed) - Allen (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u
This is the stats tab
This is the post tip