Dallas Stars - Nashville Predators

Goalies: Bishop (confirmed) vs Saros (probable)

Uppesittarhockey i natt när vi har ett gäng med matcher. Jag tycker mig hittat ett intressant spel i mötet mellan Dallas Stars som gästas av suveräna Nashville Predators.

Dallas Stars bröts sin förlustsvit senast då man fortsatte sin fina trend mot Chicago Blackhawks och vann med 4-0 klart på hemmais. Ben Bishop spikade igen i målet medan offensiven präglades av bra kombinationer och avslut av bland annat Jamie Benn och Tyler Seguin.

Nashville Predators som varit riktigt starka har åkt på två raka förluster lite oväntat där man senast föll mot Carolina Hurricanes med 4-1 på hemmais. En match där man säkerligen hade velat ha 2 poäng. Matchen börjad på värsta tänkbara sätt där Canes redan efter 37 sekunder kunde göra 1-0 och det kändes inte som Preds var på tårna. Målen bara fortsatte att ramla in och efter 7 minuters spel av första perioden låg Preds under med osannolika 4-0. Därefter reducerade Fiala för Preds, men skadan var redan skedd. Preds jobbade sig spelmässigt in i matchen under de två kommande perioderna men Canes gjorde ett bra jobb i D och spikade igen.

I natt gästar alltså detta Preds ett Stars som börjat hitta formen. Jag var verkligen imponerat av Stars insats mot Hawks, och räknar med att man bygger vidare på den matchen i natt. Preds ställer J.Saros troligtvis i mål, vilket öppnar upp för Stars chanser i matchen ännu mer. Dock har Preds dominerat detta möte de senaste matcherna och har redan vunnit 2/2 möten denna säsongen. Senast slutade matchen 5-2 till Preds när man senast gästade Stars och jag tror inte Stars vill se samma öde i natt igen. Känslan är att Stars är på gång medan Preds kan få det tufft, men bör kunna leverar framåt. Därför känns ett omvänt resultat troligt.

Jag tror båda lagen kan hitta målet en del gånger och spelar därför

Match: Dallas Stars - Nashville Predators
Spel: Över 5,5 mål
Odds: 1.87
Insats: 3/7u
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 02:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip