Dallas Stars - Nashville Predators

Goalies: Bishop (probable) vs Rinne (probable)

Lördag, helg och ledighet betyder allt som ofta en del tidiga NHL-matcher och vi har ett par under lördagskvällen att se fram emot. En rolig match är mötet mellan Dallas Stars och otroligt starka Nashville Predators.

Dallas Stars har haft en relativt svängig säsong såhär långt där man blandat riktigt bra matcher med att göra riktigt svaga. Man kommer senast från en stark vinst mot San Jose Sharks med 4-3 där man fick jobba hårt för att stå emot San Joses tryck. Spelmässigt var det Sharks som styrde tempot och skapade också flest chanser i matchen men Anton Khudobin gav Stars chansen i matchen då han spelade bra. Effektiva Stars gjorde mål on the rush så att säga ett par gånger vilket gjorde att Sharks turnovers kostade matchen.

Nashville Predators kan jag bara inte sluta imponeras av. Laget tycks redan nu hittat ett riktigt bra och stabilt spel och jag tycker vi vet vad vi får av Preds varje match man spelar. Laget är redan 12-3-0 den här säsongen och ligger två i NHL, 1 poäng efter Tampa Bay som har en match mer spelad. Det som imponerat mest på mig är Preds förmåga på bortais att spela smart hockey. Detta har lett till att laget är helt obesegrade on the road med fina 7-0-0. Senast kommer man från en stabil bortaseger med 4-1 mot Colorado Avalanche. En match där man var det bättre laget då man hade ledningen från början till start. Colton Sissons hade en riktigt fin kväll då han stod för ett hattrick.

Ikväll fortsätter Preds roadtrip och som sagt on the road är man riktigt svårslagna. Dallas har som sagt blandat och gett och nu ser dessutom skadeläget i laget tungt ut. Det verkar som både lagets bästa back, John Klingberg samt Alexander Radulov fortfarande saknas samtidigt som flera andra spelare är tveksamma. För Preds del saknas Viktor Arvidsson, men som många gånger förr så kommer Preds bredd i laget vara skillnaden här. Jag fortsätter tro på att Preds fina spel på bortais fortsätter och jag spelar därför

Match: Dallas Stars - Nashville Predators
Spel: 2
Odds: 2.28
Insats: 4/7u
Bolag: 888Sports, LeoVegas , Unibet
Spelstopp: 20:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip