Nattens enda match i NHL bjuder Dallas och Nashville på, och här har jag en rolig idé.

Dallas kommer från en 0-3 seger borta mot svaga Detroit där man stod för en bra insats, och man släppte bara till 21 skott mot den egna kassen.
Segrarna har dock inte rullat i på löpande band den senaste tiden och kikar man på de sex senaste matcherna så har man bara tagit två segrar, så formen är knappast på topp inför denna matchen.

Kollar man på truppen så har man en del intressanta spelare i Hintz, Benn, Pavelski, Radulov och Seguin, så det finns en del kvalitet i laget.
Radulov har dock saknats på slutet samtidigt som Seguin inte spelat denna säsongen, så det finns en del minus i truppen på en del tunga pjäser.

Nu är det hemmamatch och där har man vunnit sex av sina 15 matcher, ett facit som är bättre än på resande fot, men knappast något man är nöjda med, och här tror jag man kan stöta på en del problem.
Här förväntas man sakna Johns, Bishop, Cogliano, Comeau, Pysyk, Radulov och Seguin.

Nashville kommer till denna matchen med en 2-0 förlust mot Florida i ryggen. Spelmässigt så var man inte alls i nivå som hemmalaget, men man lyckades kriga sig kvar resultatmässigt i matchen, mycket tack vare en riktigt bra insats av Saros som räddade 47/48 skott.
Säsongen hittills har varit riktigt svag då man bara vunnit 13/31 matcher, så man hade förväntat sig klart mer av laget.

På slutet har det dock sett något bättre ut då man vunnit två av de tre senaste matcherna, och då har man slagit just Florida samt Tampa Bay, och det är fina skalper.
I truppen finns spelare som Arvidsson, Forsberg, Johansen och Järnkrok, så det finns en hel del kvalitet i laget även om man kan få ut mer av flera spelare.

Nu är det bortaplan igen och där har det bara blivit sex segrar på 17 försök, vilket är väldigt svagt.
Man har dock vunnit två av sina tre senaste matcher på resande fot, och här tycker jag att man blir alldeles för underskattade.
Saknas gör Duchene, Ellis, Josi, Kunin, Richardson och Sbisa samtidigt som Borowiecki är tveksam.

Här har Dallas fördel av hemmaplan och det är något som är positivt för laget. Man blir dock väl stora favoriter i denna matchen, något jag tycker är fel, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Khudobin (Unconfirmed) - Saros (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip