Dallas tar emot ett Nashville med tufft truppläge, och här är en hemmaseger att vänta.

Dallas lyckades inte följa upp sina dubbla segrar senast då man inte räckte till mot Colorado, och siffrorna skrevs till 5-2. De två sista målen kom dock i öppen kasse och Colorado tillhör ett av de bästa lagen i ligan, så en likande insats här räcker långt, och nu väntar en betydligt enklare uppgift.

Man har ett namnkunnigt lag med bland annat spelare som Hintz, Robertson, Pavelski och Heiskanen i spetsen, och då bara Marchment förväntas missa matchen så har man ett klart bättre truppläge än gästerna.

Gästerna med en del frågetecken inför matchen

Efter 2-0 i baken mot Pittsburgh studsade Nashville tillbaka direkt då man slog St Louis med 6-1, och Thomas Novak hade en riktigt bra kväll då fyra poäng kom från hans klubba, en spelare som tagit stora kliv denna säsongen.

Nu är dock klart tuffare motstånd och man har en hel del frågetecken i truppen.
Bland annat har toppnamn som Forsberg, Josi, Duchene och Johansen saknats, och det är fortsatt oklart om någon kommer till spel här. Dock är Josi day-to-day, så han är närmast en comeback.
Utöver dem förväntas även Carrier, Borowiecki och Lauzon saknas samtidigt som Pärssinen är tveksam, så det saknas en hel del spelare i laget, och här lär man väga för lätt.

Nashville har ett riktigt jobbigt skadeläge i truppen och på bortais mot ett starkt Dallas som har få problem i truppen kommer man få problem, och jag tror klart mest på hemmaseger i matchen.

Oettinger (Unconfirmed) - Saros (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip