Dallas tar emot Nashville på hemmais natten mot lördag, och här jagar man tredje raka.

Dallas kommer från två raka segrar där man slagit Minnesota med 0-4 samt 7-2, så två fina insatser där man verkligen visat att man besitter en vass offensiv. Överlag har säsongen även varit vass med en fjärdeplats i conferencen.

Med spelare som Robertson, Hintz och Pavelski i laget finns det massor av kvalitet offensivt, och med tanke på de senaste insatserna samt hemmais så bör man kunna klara av även detta motstånd.
Heiskanen och Oettinger förväntas missa matchen.

Dallas blir för tuffa

Nashville gör en bra säsong då man ligger åtta i conferencen, åtta poäng bakom motståndarna Dallas. Bortaspelet har varit bra och sett till de sex senaste matcherna har man tagit fem segrar på resande fot.
Nu senast gick man dock på pumpen hemma mot Anaheim med 3-5 där man låg under med 0-5 en bra bit in i den sista perioden. Man snyggade dock till siffrorna, men segern var aldrig nära.

Nu är det betydligt tuffare motstånd som väntar och visst har man namn som Forsberg och O’Reilly i laget. Man håller dock inte samma kvalitet som hemmalaget, något jag tror visar sig här, och jag tror inte man räcker till.
Barrie är ett frågetecken inför matchen.

Dallas kommer från två klara segrar och nu när motståndet inte är tuffare så ska man ha goda chanser att förlänga segersviten, och jag går på hemmaseger i matchen.

Wedgewood (Unconfirmed) - Saros (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip