Dallas ska efter två raka nederlag försöka bryta trenden när Ottawa gästar natten till fredag, och i mina ögon ska man ha goda chanser att lyckas.

Dallas har gjort en bra säsong då man ligger på en tredjeplats i conferencen, och framförallt offensivt har man sett vassa ut då man är ett av lagen som gör flest mål i hela ligan.
Med en glödhet Robertson som gjort 41 poäng hittills och spelare som Hintz, Pavelski och Benn där bakom så är det inte konstigt att man gör en hel del mål.

Nu senast fick man inte hål på en storspelande Murray i Torontos kasse då man trots ett skottövertag på 44-29 fick se sig besegrade med 0-4.
Trots förlusten så gjorde man en bra insats, och nu när motståndet är enklare så ska man ha goda segerchanser med lite bättre effektivitet.

Ottawa krigar på i botten av tabellen och just nu ligger man näst sist i conferencen, och på 25 matcher har det bara blivit tio segrar. På slutet har dock formen varit rätt bra då man tagit fyra segrar på de sex senaste, vilket är bra även om motståndet i många matcher inte varit av samma kaliber som nu.

Det finns en hel del skicklighet i truppen i form av Chabot, Giroux, Stutzle, Tkachuk och DeBrincat, så man kommer absolut kunna sätta Dallas på prov. Målvaktssidan är dock ett frågetecken precis som bredden i laget, och det är något jag tror blir avgörande här.
Saknas gör Norris, Zub och Bernard-Docker.

Oettinger (Unconfirmed) - Forsberg (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u

This is the stats tab
This is the post tip