Formstarka Dallas tar emot formsvaga Seattle hela i American Airlines Center natten till torsdag, och segerchanserna bör vara goda för värdarna i matchen.

Dallas ligger på en blek tolfteplats i conferencen och det är absolut inget man är nöjda med då laget är klart bättre än så.
Det stora problemet har varit bortaspelet som spökar då man endast tagit fyra segrar på 15 matcherna varav en enda seger kommit på ordinarie tid.
Nu är det dock hemmamatch som gäller och där har man istället varit riktigt starka då man vunnit 13/17 matcher, och totalt har 27 av de 36 inspelade poängen kommit på just hemmais.

Inför denna matchen har man vunnit fyra av de fem senaste matcherna så formen är det inga fel på då man även mött bra motstånd.
Man har flera bra spelare i laget såsom Robertson, Hintz, Pavelski och Heiskanen för att nämna några och då truppläget ser ljust ut bör man kunna lägga till en ny seger på hemmaplan.

Seattle ligger näst sist i conferencen och bakom sig har man bara ett hopplöst Arizona.
Senast störde man Colorado då man hade 1-3 i mitten av den andra perioden. Man fick dock ändå se sig besegrade då man tappade till 4-3, och detta var lagets sjätte raka förlust och den nionde förlusten på de tio senaste matcherna, något som också säger en del om kvaliteten på laget.

Visst finns det intressanta spelare i McCann, Eberle, Gourde och Giordano i truppen som håller en bra nivå. Dock är man ett av ligans svagaste lag, något man även ser på tabellplaceringen, och det underlättar inte heller att man saknar Schwartz som gjort 20 poäng på 29 matcher för laget i matchen.

Dallas är det klart bättre laget och då man även trivs riktigt bra på hemmais så bör man kunna avfärda ett svagt Seattle, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Holtby (Unconfirmed) - Grubauer (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip