Dallas jagar revansch efter förlusten i den första matchen mot Seattle, och jag förväntar mig en klart bättre insats nu.

Dallas slog ut Minnesota med 4-2 i matcher efter en väl genomförd matchserie, och i de sista matcherna såg både målvaktsspelet och defensiven bättre ut.
Nu i kvartsfinalen mot Seattle öppnade man med en 4-5 förlust efter förlängning, och Pavelski som var tillbaka efter skada klev ut direkt och stod för samtliga fyra målen, så han var verkligen på spelhumör.

I målet har man Oettinger som är en riktigt bra målvakt i grunden, och han kommer säkerligen kliva ut klart bättre här.
Ser man på spelare som Robertson, Hintz och Seguin så klev samtliga av isen utan poäng senast, så det finns en hel del revanschlusta i laget, och jag tror man kvitterat matchserien här, speciellt då inga skador stör.

Tuff uppgift för Seattle

Seattle fällde starka Colorado i sin åttondelsfinal då man vann game 7 med 1-2. Inte så illa med tanke på att det var lagets första matchserie någonsin, och skrällen var ett faktum.
Man följde även upp med ett nytt bra resultat senast då man vann efter övertid där Gourde avgjorde, och även om man tappar 2-4 till 4-4 i sista perioden så visade man styrka.

Ser man på truppen så är den inte särskilt stjärnspäckad även om det finns flera bra spelare i laget, så det är imponerande att man varit så starka under säsongen.
Det ska dock nämnas att både Burakovsky och McCann fortsatt är skadade, så man har fortsatt en del tunga avbräck, och känslan är att man får svårt att återigen visa sig starkast på bortais.
I övrigt saknas Hayden.

Efter att Seattle knep den första matchen så väntar en viktigt match för ett revanschsuget Dallas, och jag tror klart mest på hemmaseger här i matchen.

Oettinger (Unconfirmed) - Grubauer (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip