Sjunde avgörande matchen mellan Dallas och Seattle väntar natten mot tisdag, och väntar en ny målrik match här?

Dallas lyckades inte skjuta in matchbollen senast då man föll med 6-3, och nu är man pressade inför en game 7 på hemmais.
Ser man till hur matchserien sett ut så har man inte fått bukt på gästernas offensiv då man släpper in en hel del mål, och samtliga sex matcher har slutat med minst sex mål.

Offensivt leverade man dock då man gjort 24 mål, och med spelare som Pavelski, Hintz, Robertson och Domi är det inte konstigt. I en avgörande match som det även är nu behöver laget i underläge kliva fram och blotta sig defensivt, vilket också kan öppna för en ny målrik tillställning.

Seattle kan fullborda en ny skräll

Seattle slog förvånande ut Colorado direkt i åttondelsfinalen och här i kvarten har man även tvingat fram en sjunde avgörande match, så man har chans att återigen överraska.
25 gjorda mål i matchserien imponerar även då man verkligen har hittat ett sätt att såra ett normalt sett starkt defensivt Dallas.

Man har dock en svag defensiv och precis som i tidigare segermatcher bör det krävas en hel del mål framåt, för Dallas lär komma ut med full fart inför hemmapubliken, vilket visat sig vara svårt tidigare.
Donskoi och Hayden saknas samtidigt som Burakovsky och Sprong är frågetecken.

Lagen har bjudit på målkalas hittills i matchserien och mycket talar för att det blir ett nytt, och jag går på överspelet i matchen.

Oettinger (Unconfirmed) - Grubauer (Unconfirmed)

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 1u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip