Kvällsmatch väntar i NHL när topplaget Dallas tar emot Seattle, och här ska hemmalaget vara klassen bättre.

Dallas slåss i toppen av tabellen och just nu är man på en andraplats i tabellen tillsammans med Carolina, en poäng bakom NY Rangers, så man slåss om att vinna grundserien.
Man kommer närmast från en 0-3 förlust mot Winnipeg där det var en jämn match, och det som fällde avgörande var att Brossoit vann målvaktsmatchen, så trots förlusten ska inte formen vara ett frågetecken.

Efter att blivit nollade senast lär spelare som Hintz, Robertson, Pavelski och Duchene vara sugna på att visa upp en klart bättre effektivitet framåt inför hemmapubliken, och med tanke på att man även har ett bra skadeläge så är man befogade favoriter i matchen.
Dadonov och Hakanpaa saknas i matchen.

Seattle är inte på samma nivå

Seattle har spelat ihop 79 poäng under säsongen och till skillnad från förra säsongen kommer det inte bli något slutspel. Nu senast förlorade man mot bottenlaget San José med 1-3, en förlust som knappast speglade matchbilden då man skapade mängder med lägen.

Truppen har några vassa spelare i Schwartz, Björkstrand och Eberle som har kvalitet att hota offensivt. Man är dock inte på samma nivå som hemmalaget som är en klass bättre, och på bortais tror jag inte man räcker till.
Dunn är ett frågetecken inför matchen.

Oettinger (Unconfirmed) - Grubauer (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip