Dallas Stars - St Louis Blues

Goalies: Bishop (probable) vs Binnington (probable)

Då har vi Game 6 på schemat mellan Dallas Stars och St Louis Blues och det är hemmalaget som skaffat sig matchboll i denna otroligt jämna och tajta matchserie efter att man vann den otroligt jämna och tajta matchen senast.

Stanley Cup slutspelet fortsätter att vara otroligt svårt och jämnt och varje matchserie är mer eller mindre en coinflip. Detta har verkligen speglats i just denna matchserien mellan divisionsrivalerna Stars och Blues. Senast så hade Blues ett bra läge att ta kommandot i serien då man hade hemmaisfördelen, men man lyckades alltså inte vinna matchen även om jag tycker man var den aningen bättre laget. Me man kan inte frångå att Stars var bra under matchen, men de största stjärnorna har helt klart varit båda lagens målvakter som varje match går in och är otroligt täta. Vi får allt som oftast se tajta matcher och varje mål blir avgörande. Denna gång så visade sig Dallas laget som var effektivast och satte både 1-0 i första perioden och 2-0 i andra. Blues skapade bra tryck efter sin reducering i tredje perioden men lyckades alltså inte hitta någon kvittering.

I natt har alltså Dallas matchboll och man har även hemmaisfördel. Men vad jag sett över denna matchserie så är varje match en rent coinflip. Jag ser Blues som det mer kompletta laget både på papperet och hur man spelat över säsongen. Jag tyckte också Blues var det bättre laget senast och i en sån här jämn matchserie blir jag helt enkelt inte förvånad om vi får se en game 7. Jag kommer därför backa bortalaget här och kvällens spel blir

Match: Dallas Stars - St Louis Blues
Spel: 2 money line