Dallas jagar sin andra raka seger när Vancouver kommer på besök, och här ska man ha goda chanser på hemmais.

För Dallas del var 2-3 segern senast mot Vegas grymt viktig då man bröt en fem matcher lång förlustsvit. Spelmässigt gjorde man en klart bättre insats än i matcherna innan mot bland annat Chicago och Columbus, och det lär ha gett en boost inför denna matchen.
Under säsongen har man annars presterat starkt då man bara har Vegas före sig i conferencen, så man är med i toppen.

På målvaktssidan har man både Oettinger och Wedgewood som gjort det stabilt hittills. Man har även både fin spets och bredd med namn som Hintz, Robertson och Heiskanen i truppen, och även om man trejdat bort Gurianov som inte kommit upp i samma nivå som i fjol så har man en klart starkare trupp än gästerna.
Kiviranta och Glendening saknas i matchen.

Vancouver tillhör den nedre delen av tabellen då man hittills bara vunnit 23 av 59 spelade matcher, och nu senast blev det en ny förlust mot Boston med 1-3. Nu är det återigen tufft motstånd och ska man kunna utmana här krävs det att man sätter defensiven, något som inte fungerat under säsongen då man är ett av lagen som släpper in flest mål.

Offensivt finns det en hel del skicklighet i Petterson, Boeser, Kuzmenko och Miller. Efter att man bytte bort Horvat mot Beauvillier så känns man dock aningen blekare framåt, så som lag ser man svagare ut än tidigare, och då man även har en hel del skador inför matchen på bland annat Ekman-Larsson och Mikheyev bör man väga för lätt.

Dallas gjorde en riktigt bra insats senast mot betydligt tuffare motstånd än nu och då gästerna även dras med en del skador så tror jag klart mest på hemmalaget i matchen.

Oettinger (Unconfirmed) - Silovs (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip