Dallas Stars - Vegas Golden Knights

Goalies: Bishop (probable) vs Fleury (probable)

I natt hittar jag ett spel mellan två väldigt intressanta lag. Dallas Stars som missade slutspelet förra året, trots höga förväntningar och årets nya lag i NHL, Vegas Golden Knights.

Dallas Stars var för två säsonger sedan ett av NHLs bästa lag. Allt verkade stämma för laget under grundserien säsongen 15/16 och man klev in i förra årets säsong som favoriter att ta hem Central Division. Dock visade Randy Ruff (dåvarande coach för laget) att man inte vinner några matcher i längden om man endast kan göra mål framåt. Laget floppade totalt och missade slutspelet förra säsongen och lagets stjärnor underpresterade verkligen. I och med detta gjordes en drös förändringar i organisationen såklart, och man har inför i år tagit in Ken Hitchcook, en av NHLs mest rutinerade coacher i dagsläget. Hitchcook är känd för sitt defensiva spelsätt och det är något han såklart jobbat med med Stars under försäsongen. Man har dessutom löst det största problemet förra året, målvaktspositionen med att ta in enormt duktiga Ben Bishop från LA Kings. Lägg tar till att man signat spelare som Radulov och Martin Hanzal gör att jag verkligen gillar laget i år.

Vegas Golden Knight är det nya laget i ligan efter expansionen och man har verkligen gjort ett helt okej jobb med att plocka ihop ett bra NHL-lag. Dock kommer Vegas vara en organisation som inte har chans att vinna SC, och kommer i och med det ”frivilligt” eller om man kan säga så, nöjda sig med att vara ett jumbolag för att få plocka tidiga draftpicks för framtiden. Det är helt enkelt så man gör för att etablera sig i ligan. Lagets bästa spelare är bortsett från målvakten Marc Andre Fleury, James Neal i mina ögon och han saknar i natt pga av skada. Lite underligt är att Vadim Shipachyov som varit en superstjärna i KHL förra året fryst ut ur laget och förväntas inte alla delta. Stort frågetecken vad som hänt där, någon som kan hjälpa mig?

Under försäsongen tycker jag verkligen Stars sett bra ut och man har visat fin offensiv med sin förstalina i Seguin, Benn och Radulov. Jag tycker laget är mer komplett i år och man bör vara rejält revanschsugna efter den misslyckade säsongen förra året. Vegas är nykomlingar och även fast man spelat bra hockey på försäsongen är truppen väldigt tunn jämfört med Stars. Detta ska vara en premiärseger på hemmais för Stars och därför spelar jag

Match: Dallas Stars - Vegas Golden Knights
Spel: 1
Odds: 1.73
Insats: 3/7u
Bolag: Betsson
Spelstopp: 02:30

För fler spel

Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip