Den jämna matchserien mellan Dallas och Vegas är framme i match tre, och här väntar en viktig match för hemmalaget.

Dallas har förlorat båda inledande matcher där det
blivit 3-4 samt 2-3, och båda nederlagen har kommit efter förlängning.
Både resultatmässigt och spelmässigt har det varit jämnt, och fortsätter man spela som man gör så kommer det komma en seger.
Nu vänder även matchserien till Dallas vilket jag ser som ett plus då man vunnit fem av sju i slutspelet, och man har fortsatt inte förlorat på ordinarie tid.

Ser man på truppen så har man en hel del spets framåt i Hintz, Robertson och Pavelski som samtliga varit tongivande i slutspelet, och med en stark defensiv ska man absolut ses med goda chanser att reducera matchserien här på hemmais.
Hakanpaa är ett frågetecken inför matchen.

Tuff uppgift väntar för Vegas

Två raka segrar efter förlängning har bäddat för att man sitter i ett riktigt bra läge, och skulle man vinna här så lär man inte tappa det.
Det är dock en tuff bortamatch som väntar mot ett Dallas som inte alls är lättspelade på hemmaplan, och trots segrarna så lär man behöva kliva upp ett snäpp till om man ska kunna vinna även här.

Precis som hos hemmalaget har man en bra defensiv samt bra spets offensivt i Marchessault, Eichel och Stone.
Här kommer man dock möta ett desperat Dallas som absolut inte har råd att förlora, så man lär ställas på prov direkt, och hemmalagets stjärnor tror jag kliver fram och avgör.
Kessel, Brossoit och Thompson förväntas missa matchen.

Oettinger (Unconfirmed) - Hill (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip