Natten mot fredag gör Dallas och Vegas upp för fjärde gången i conferencefinalen, och mitt speltips i matchen blir den raka tvåan.

Dallas lyckades inte förvalta hemmaplansfördelen senast då man fick se sig besegrade med 0-4, vilket innebar att det också är 0-3 i matcher, så det är vinna eller försvinna som gäller här.
Rent spelmässigt var man det bättre laget och man skapade klart flest målchanser, men Hill storspelade för gästerna.

Till denna matchen är det en del tveksamheter då Yevgeni Dadonov är ett frågetecken, en spelare som gjort 10 poäng i slutspelet.
Dessutom fick kaptenen Jamie Benn hjärnsläpp senast vilket resulterat i en två matchers lång avstängning, så han saknas även här, vilket är ett rejält minus, och i mina ögon är risken stor att säsongen tar slut här.

Vegas ska försöka slå in matchbollen

Efter två övertidssegrar så vann man med 0-4 senast och Hill klev fram och räddade samtliga 34 skott han fick på sig, och han har verkligen levererat och vunnit målvaktsmatchen mot Oettinger.
Dessutom var man effektiva offensivt och man hade en 0-3 ledning efter sju minuter, något man aldrig släppte.

Nu väntar en ny match på bortaplan och det lär nog krävas en bättre insats än senast då man inte enbart kan lita på målvaktsspelet.
Hemmalaget har dock tongivande avbräck som kommer påverka, vilket talar för att man på nytt kan vinna och säkra en finalplats.
Howden är ett frågetecken samtidigt som Brossoit, Thompson och Kessel fortsatt förväntas vara borta.

Oettinger (Confirmed) - Hill (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip