Två starka lag i form av Dallas och Vegas gör upp för andra gången i åttondelsfinalen, och här blir gästerna underskattade på nytt.

Dallas vann sin conference då man spelade ihop 113 poäng, och totalt sett slutade man tvåa i ligan, en poäng bakom NY Rangers, så grundserien var riktigt bra.
I första matchen mot Vegas här så blev det förlust med 3-4 och det trots ett skottövertag på 30-15, och detta innebär att det är Vegas som tagit över hemmaplansfördelen.

Man har en extremt stark trupp då det finns bra spets i Robertson, Hintz och Pavelski. Samtidigt har man namn som Heiskanen, Seguin och Duchene, så det finns bra bredd i laget, men här blir man lite väl hårt betrodda då även gästerna håller hög klass.
Hakanpaa förväntas missa matchen.

Överraskar Vegas igen?

Vegas grundserie var ingen jättesuccé då man slutade först på en åttondeplats i conferencen, och man tog sig vidare genom en wildcardplats.
Man öppnade dock slutspelet på bästa sätt med att vinna den första matchen på bortais där man var effektiva framåt, och man kan bli en obehaglig överraskning i slutspelet.

Man har haft en del skador under säsongen men nu ser truppläget bättre ut då man ska ha full trupp att tillgå. Detta innebär att man kan ställa toppspelare som Eichel, Marchessault, Stone och Hertl på isen samtidigt som man har backar som Hanifin och Theodore, så att man ska vara klara underdogs här köper jag inte, och jag tror man återigen har goda möjligheter att vinna.

Oettinger (Unconfirmed) - Thompson (Unconfirmed)

Speltips: 2 (inkl ot och straffar) och jag investerar 2u hos Pinnacle
This is the stats tab
This is the post tip