En helt avgörande game 7 väntar i den tighta matchserien mellan Dallas och Vegas, och här ligger värdet i mina ögon hos gästerna.

Efter två inledande förluster tog Dallas tre raka segrar, något som också innebar matchboll senast. Man lyckades dock inte slå in den då man blev nollade, och matchen slutade 2-0.
Det var återigen en tight match då 2-0 målet kom i öppen kasse, och i samtliga matcher har det varit jämnt resultatmässigt.

Nu får Dallas spela den avgörande matchen på hemmaplan och det lär vara skönt att ha publiken i ryggen. Samtidigt kan det dock påverka negativt då man förväntas vinna matchen.
Oavsett vad så blir man klara favoriter och med tanke på de jämna matcherna samtidigt som Vegas lyckats störa Dallas rejält så köper jag inte det stora favoritskapet.
Hakanpaa saknas samtidigt som Marchment och Faksa är dtd.

Räkna inte bort Vegas

Vegas vann den viktiga matchen senast med 2-0, och Hill vann målvaktsmatchen mot Oettinger även om båda återigen gjorde en riktigt bra match.
Sett till matchserien har man vunnit två av de tre bortamatcherna man spelat hittills, så man har visat att man kan utmana trots bortaplan.

I grundserien slutade man på en åttondeplats samtidigt som Dallas slutade först i conferencen, så det är helt klart hemmalaget som har mest press på sig.
Vegas trupp har även den hög kvalitet i Hanifin, Stone, Marchessault och Eichel, så man har helt klart vad som krävs för att kunna fälla Dallas här, och här blir man lite väl underskattade.
Hague är dtd.

Dallas får spela den avgörande matchen på hemmaplan men Vegas har stått upp riktigt bra hittills, och då gästerna blir underskattade här går jag på bortaseger i matchen.

Oettinger (Unconfirmed) - Hill (Unconfirmed)

Speltips: 2 (inkl ot och straffar) och jag investerar 2u hos Pinnacle
This is the stats tab
This is the post tip