Lördagskvällen bjuder på ett möte mellan Dallas och Washington, och här lutar jag klart mest åt hemmaseger.

Dallas kommer från en 4-3 seger mot Anaheim efter förlängning, ett resultat som inte imponerar. Man vann dock och tog sina två poäng, och sett till spelet så var man ändå det bättre laget.
Miro Heiskanen gjorde en efterlängtad comeback senast efter skadefrånvaro och stod för mål direkt, och med honom i laget har man ett helt annat hot från backsidan.

Ser man till truppen så förväntas man ha fullt lag att tillgå vilket betyder att spelare som Heiskanen, Seguin, Robertson och Hintz finns på isen, så man har både bra spets och bredd i laget, och vid en normal insats så ska man vara numret större här.

Washington för trubbiga offensivt

Washington har tre raka förluster i ryggen där man senast förlorade klart med 6-2 mot Colorado, och sett till dessa tre matcher har man släppt 14 mål, ingen defensiv som imponerar direkt.

Lagets stora problem är dock offensiven då målskyttet är på tok för svagt, och man tillhör ett av lagen som gör minst mål i ligan.
Ser man på Ovechkin som bara gjort åtta mål på 43 matcher till skillnad från i fjol då han gjorde 42 mål så saknar man hans målfarlighet.
Även Kuznetsov som är en pålitlig poängplockare har bara gjort 15 poäng på 42 matcher, så flera av de tilltänkta ledande spelarna levererar inte, och då är det inte lätt att vinna matcher.
Bäckström och Milano saknas i matchen.

Washington kämpar med sin offensiv och mot ett starkt Dallas som är klassen bättre kommer detta inte bli någon enkel uppgift, och här går jag på hemmaseger.

Oettinger (Unconfirmed) - Kuemper (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Unibet
This is the stats tab
This is the post tip