Ett hemmastarkt Dallas som kommer från seger tar emot Winnipeg natten till lördag, och här ska hemmalaget ses med goda segerchanser.

Dallas tog en fin seger senast där man slog tvåan i conferencen Nashville senast med 4-3. Jason Robertson stod för två av målen i matchen där båda kom i powerplay, och han fortsätter se bra ut.
Nu är det hemmamatch igen och där har man tagit 33 av sina 50 inspelade poäng, så man trivs klart mycket bättre hemma i American Airlines Center.

Tar man en titt på truppen så finns det en hel del kvalitet i spelare som Hintz, Robertson, Pavelski, Klingberg och Seguin för att nämna några. Skadeläget är även bra då man ser ut att ha samtliga spelare tillgängliga, så det är mycket plus inför matchen, och här bör man kunna ta ytterligare en seger.

Winnipeg tog en 2-0 seger mot Minnesota senast och det är starka papper då man mötte ett av de bästa lagen i ligan, och då höll man även nollan.
Trots segern så känns formen dock en aning tveksam då man bara vunnit två av de nio senaste matcherna.
Man gör även sina bästa matcher på hemmaplan och på resande fot har man bara tagit segrar i 8/23 matcher, ett facit som inte imponerar.

Senast saknades tongivande spelare som Ehlers, Pionk och Dubois och det är spelare som förväntas missa även denna matchen, något som helt klart påverkar truppen negativt.
Utöver dem så ser man ut att få klara sig utan Beaulieu, Gustafsson, Poganski, Samberg, Stanley och Suess.

Dallas har fördel av hemmaplan, bättre truppläge och är i grunden det bättre laget, så det är mycket som talar för en hemmaseger här, och jag väljer att således att tro på seger för hemmalaget.

Oettinger (Unconfirmed) - Hellebuyck (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip