Natten bjuder på match mellan Dallas och Winnipeg och här tror jag att hemmaplansfördelen avgör för Dallas.

Dallas ligger på en tiondeplats i conferencen och hittills har man gjort en godkänd säsong även om man helt klart hade högre tankar om laget, och just nu ligger man utanför en slutspelsplats.
Efter två raka segrar mot Colorado och Chicago åkte man senast på pumpen mot jumbon Arizona med 3-1, vilket var en rejäl käftsmäll.
Med den insatsen i ryggen bör man vara rejält revanschsugna, speciellt nu när man spelare på hemmais, och där trivs man väldigt bra.

Hintz, Robertson, Klingberg, Pavelski och Heiskanen är några av lagets stjärnor och i grunden har man en bra trupp, och jag tycker att man är snäppet vassare än gästerna.

Winnipeg ligger på en tolfteplats i conferencen och man är fyra poäng bakom Dallas med en match mer spelad, så detta är såklart en viktig match även om det är en del matcher kvar av grundserien.
Man kommer med två raka nederlag i ryggen då man förlorat mot Edmonton samt Calgary, och i båda matcherna har man förlorat rättvist.

Man har en bra spets i laget i spelare som Scheifele, Wheeler, Stastny och Dubois. Kikar man där bakom så ser det dock klart tunnare ut och med tanke på att man även saknar Ehlers som är en av lagets bästa spelare så bör man få det tufft. I övrigt förväntas Suess och Samberg saknas samtidigt som Copp och Perfetti är tveksamma.

Dallas är ett bra hemmalag i ligan och i grunden är man ett bättre lag än gästerna, och här väljer jag att gå på hemmaseger.

Oettinger (Unconfirmed) - Hellebuyck (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip