Obesegrade Danmark tar emot Tyskland som står på noll poäng efter tre matcher, men här ska tyskarna ha goda chanser att ta sin första seger.

Danmark att på åtta poäng efter matcher, och det har blivit segrar i samtliga. Lagen man slagit är Ungern, Frankrike (där det dock krävdes förlängning) samt Österrike, så det har inte varit något tufft motstånd.
Samtidigt har man heller inte presterat på topp då det inte har varit några enkla segrar även om det senast blev 6-2, och nu är motståndet det tuffaste hittills.

I laget har man Ehlers som gjort sex poäng hittills, och han leder inte överraskande lagets offensiv, speciellt i powerplay. Det finns även en del andra bra namn, men jag tycker inte man övertygat helt hittills, och man bör få svårt att ta poäng igen.

Tyskland har varit bra trots förlusterna

Tyskland har kammat noll hittills och man är jumbo i gruppen. Det har dock varit en tuff inledning då man mött Sverige, Finland och USA hittills, de tre bästa lagen i gruppen, och det är nu man ska börja plocka sina poäng.
Faktum kvarstår dock att man i samtliga matcher förlorat med uddamålet, så det har varit riktigt bra insatser man gjort, och med liknande prestation här så bör det rassla in tre poäng på kontot.

Seider, Kahun, Peterka och Sturm håller bra klass och bakom dem har man flera spelare från tyska ligan, så truppen är bra, och efter insatserna hittills så är man befogade favoriter i matchen.

Här ska man inte stirra sig blind på tabellen då tyskarna har haft en tuff inledning med idel topplag och nu när motståndet är beskedligare ska man ha goda chanser att ta sin första seger, och jag går på tysk seger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 1u hos Expekt
This is the stats tab
This is the post tip