Speltips: Detroit - Buffalo

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2017-11-18 01:30
Land: Nordamerika
Liga: NHL
Odds: 2.13
Tips: 1
Detroit Red Wings - Buffalo Sabres

Goalies: Howard (probable) vs Lehner (probable)

Detroit Red Wings är ett av de lag som jag tycker är i en omstrukturering i laget och man har under de senaste åren fått arbeta med sina yngre spelare för framtiden. Laget har nu börja få fart på sina talanger och även om det blir en tuff säsong för laget så ser vi ibland riktigt fina matcher från Wings. Senast mot Calgary Flames fick vi en sådan där Wings verkligen spelade ut hela sitt register och totalkrossade Flames hela 8-2. En match där man kanska ska ifrågasätta Eddie Läck i Flames mål men jag tycker Wings även gjorde honom dåligt med sitt snabba passningspel och kreativitet. Man skapade många farliga lägen från olika vinkar vilket blev för mycket för Läck som senare blev utbytt.

Buffalo Sabres har 3 raka förluster och laget tycks ha väldigt svårt att vinna trots att man ofta tar ledningar i matcher. Senast skaffade man sig en 2-0 ledning mot topplaget Pittsburgh Penguins efter att utnyttjat okoncentration från Pens. Dock som så många gånger förut orkar inte laget i 60 minuter och brister i individuella misstag och allmänt dåligt försvarsspel gör att man återigen tappade en ledning.

I natt gästar alltså Buffalo detta Detroit som jag var väldigt imponerad av senast. Detta Sabres har tidigare år haft väldigt svårt mot Wings, men den senast säsongen tog man verkligen revansch mot Wings och vann 3/4 möten med laget. Laget har mötts en gång redan denna säsong där Sabres tog vinsten i en jämn match med 1-0.

Denna match tycker jag dock vi har fördel Wings. Just på grund av deras insats senast. Laget släppte verkligen lös kreativiteten och man spelade allmänt väldigt bra och det är något jag tror man tar med sig i natt. Sabres har riktigt svårt att lita på sitt spel över 60 min och jag ser ingen anledning till att tro att de helt plötsligt får det att klaffa mot ett lag med självförtroendet i topp. Jag kommer därför spela:

Match: Detroit Red Wings - Buffalo Sabres
Spel: 1
Odds: 2.13
Insats: 3/7u
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 01:30

För fler spel

Twitter: @bethockeystickLycka till!
  Detroit - Buffalo
Spela på Speltips Detroit - Buffalo
hockeystick - 17 November 2017 - 16:02
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Mayer - Ramos
Tennis - ATP Hamburg - Mayer
1.71
15:00  Ferrer - Molleker
Tennis - ATP Hamburg - Mol +4,5 games
1.70
19:00  Hammarby - Dalkurd
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
2.07
19:00  IFK Norrköping - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.91
19:00  IFK Norrköping - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80
14:00  Delbonis - Lopez
Tennis - ATP Gstaad - Lopez
2.45

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar