Dags för Detroit och Carolina att kliva in i NHL-säsongen här, och jag har min idé klar.

Detroit slutade sist i conferencen förra säsongen då man bara tog 17 segrar på 71 försök, så insatsen i fjol var riktigt usel.
Nu är det ny säsong och man har chansen att göra något bra av det, men man kommer återigen få kampas i botten.

På målvaktssidan så har man plockat in Greiss då Howard inte kommer spela för klubben, och det är en bra värvning.
Kikar man på backsidan så har man tappat Daley som slutat samt Ericsson som inte fått förlängt kontrakt. In har istället spelare som Djoos, Stetcher och Staal kommit, så där har man gjort ett bra jobb.

Offensivt så har man kvar sina toppspelare i Larkin, Mantha och Bertuzzi så det finns en del spets även om man inte har ett lika bra lag som många andra.
I övrigt så har man fått in Namestnikov, Ryan och svensken Brome, men truppen är alldeles för svag för att man ska kunna överraska under säsongen.
DeKeyser och Helm kommer ej till spel för laget här.

Carolina åkte ut i åttondelsfinalen mot Boston förra säsongen i en matchserie som slutade 4-1.
Man gjorde överlag en okej säsong även att man såklart ville gå längre, men att åka ut mot Boston är inget att skämmas över.

Inför denna säsongen så har man kvar samma målvaktsuppsättning, så där är det ingen skillnad.
I defensiven så har man plockat in Joakim Ryan samt tappat Edmundson, så där har man inte heller mycket som ändrats.

Offensivt så har man kvar sina stjärnor i Teravainen, Aho och Svechnikov som även denna säsongen kommer stå för det mesta offensivt för laget. Man har också plockat in Jesper Fast i laget, en spelare jag tror passar bra in i laget, och det ska bli intressant att följa honom.

Detroit kommer även denna säsong att harva i botten av tabellen och här ställs man mot ett Carolina som har kvar de flesta av sina spelarna från i fjol, något som gör att man lär vara mer samspelta, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip