Dags för Detroit och Carolina att göra upp igen, och här bör det bli samma utgång som senast.

Detroit såg otroligt svaga ut i premiären mot Carolina då det blev en 0-3 förlust, siffror som kunde och borde blivit klart större.
Offensivt fick bara iväg 14 skott på mål och då vinner man absolut inga matcher, och spelmässigt var man klart underlägsna.
Greiss spelade otroligt bra i kassen och han höll siffrorna nere och det var bara 0-1 till knappa tre minuter kvar att spela då gästerna satte spiken i kistan i powerplay.
Han räddade 40/42 skott och var lagets klart bästa spelare, och spelar inte laget bättre här så kommer det återigen bli en tuff match.

Carolina såg starka ut och man skapade massor av lägen senast då man stundtals bombaderade Greiss i hemmakassen. Man vann bekvämt och det var inget snack om att man var det bättre laget, och här kommer man gå in med bra självförtroende till matchen.

I truppen finns spelare som Aho, Teravainen och Svechnikov, spelare som håller en riktig hög nivå. Samtliga stod för poäng i matchen och de stod för bra insatser senast, och de kommer bara att bli bättre ju längre säsongen lider.
Nu ställs man återigen mot ett svagt Detroit som man körde över spelmässig senast, och här ska man ha bra chanser till att ta en ny triumf.

Detroit hade inte en chans senast och man behöver höja sig ett antal nivåer för att kunna utmana ett starkt Carolina här, något jag inte tror man gör, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: Carolina vinner och jag investerar 2u till oddset 1.68 hos LeoVegas , Unibet eller Casumo // TT

This is the stats tab
This is the post tip