Bottenmöte i NHL väntar när Detroit tar emot Chicago hemma i Little Caesars Arena, och här håller jag hemmalaget som det bättre.

Detroit har ingen fin resultatrad då man har sex raka förluster i ryggen, och motståndet har heller inte varit stentufft.
Nu senast blev det 3-1 mot Philadelphia där man stod för en rätt blek insats, och även om Philadelphia även dem har en rätt medioker trupp så är det en klart tuffare match än man ställs mot här, speciellt då man även få spela på hemmais.

Ser man på truppen har man blivit av med Bertuzzi, Hronek och Vrana, vilket givetvis är tungt. Trots det så har man dock starka namn som Larkin, Raymond, Perron och Seider, så man har fortsatt bra offensiv kraft, och här bör man ha en bra chans att bryta sin dystra förlustsvit.
Rasmussen och Pysyk förväntas missa matchen.

Chicago tog en 5-0 seger senast mot Ottawa där man bröt en fyra matcher lång förlustsvit. Segern var dock knappast rättvis då man inte skapade alls lika många lägen i matchen, men Stalock stod för en kanoninsats mellan stolparna.
Säsongen hittills har dock som väntat varit tuff, och det har bara blivit 22 segrar på 63 försök.

Man har trejdat bort stjärnan Patrick Kane till NY Rangers samtidigt som Max Domi lämnat för Dallas, och där har man två otroligt tunga avbräck i en trupp som redan håller extremt låg nivå. Samtidigt förväntas Toews fortsatt saknas precis som Jonhson och Blackwell är ett frågetecken, så truppen skrämmer inte alls, och man bör få problem här.

Det lyser inte form om Detroit för tillfället men nu när man möter ett svagt Chicago ska man ha goda chanser att ta en efterlängtad seger, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Husso (Unconfirmed) - Mrazek (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u

This is the stats tab
This is the post tip