Natten till söndag tar Detroit emot ett skadedrabbat Columbus på hemmais, och här ska man ha goda chanser att kliva av isen med en seger.

Detroit kommer från en imponerande insats då man slog topplaget Toronto med 4-1 där svenske Lucas Raymond klev fram stort och gjorde tre poäng.
Innan dess slog man även där ett tufft motstånd i Winnipeg i ett målkalas som slutade 7-5, så formen är riktigt bra, och nämna Raymond har gjort sex poäng på dessa två matcher.

Utöver Raymond så har man en talang i Seider samt bra spelare som Perron, Larkin och Kubalik. Samtidigt har både Fabbri och Bertuzzi kommit tillbaka från skada på slutet, så läget i truppen är bra, och man bör kunna förlänga sin segersvit mot enklare motstånd.
Hägg, Luff och Zadina saknas i matchen.

Columbus har haft en otroligt tuff säsong då man bara vunnit 12/41 matcher, vilket betyder att man är klar jumbo i conferencen, något stjärnan Johnny Gaudreau säkert inte hade räknat med då han lämnade Calgary.
Han har dock gjort det bra då han leder den interna poängligan med klar marginal.
Senast stod man för en usel insats mot Carolina där det blev förlust med 2-6, och man var aldrig nära att hota i matchen.

Utöver Gaudreau så har man Laine i laget, två spelare som håller en hög nivå. Laget där bakom ser dock blekt ut, speciellt då man till denna matchen förväntas sakna en hel del spelare i bland annat Tarasov, Jenner, Voracek och Werenski för att nämna några, och känslan är att man kommer få det riktigt tufft.

Detroit har imponerat stort på slutet och mot ett ruskigt skadedrabbat Columbus blir man klara favoriter, något jag köper rakt av, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Husso (Unconfirmed) - Korpisalo (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u

This is the stats tab
This is the post tip