Detroit går upp mot bottenlaget Columbus natten mot onsdag, och för hemmalagets del är det viktiga poäng på spel.

Detroit har för tillfället en tung period då det bara blivit en seger och två poäng inspelade på nio matcher, vilket också gjort att man tappat i tabellen.
Nu senast blev det 6-3 i baken mot Pittsburgh, och där blev segern för penguins rättvis då man var det bättre laget.

Trots den svaga formen sista tiden så är man fortsatt med i slutspelsracet och för lagets del har man 14 matcher kvar, så det gäller att hitta en väg att vinna matcher igen.
Nu ställs man mot ett motstånd där man normalt sett ska ha bra segerchans, och med namn som DeBrincat, Kane och Raymond i truppen tror jag man tar en viktig seger här.
Larkin och Husso är borta.

Columbus har en tuff bortamatch framför sig

Columbus är jumbo i conferencen, och för lagets del är det bara att spela av de resterande 14 matcher man har kvar.
Senast föll man mot Winnipeg med 1-6 där man såg skillnaden mellan ett topplag och ett bottenlag, även om man visserligen skapade en del framåt i matchen, och formen är precis som hos hemmalaget ett frågetecken då man bara vunnit en av de fem senaste.

Förutom att man har en svag trupp har man dessutom ett tufft skadeläge då Fantilli, Laine, Johnson, Danforth och Kuraly samtliga förväntas missa matchen samtidigt som Chinakov och Boqvist är dtd, så det är inget roligt läge man har i laget och jag tror man väger för lätt här mot ett hungrigt Detroit.

Detroit slåss om slutspel och då ett svagt Columbus med mycket skador står på andra sidan ska man ha goda chanser att vinna, och jag går på hemmaseger i matchen.

Lyon (Unconfirmed) - Merzlikins (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip