Detroit går upp i en tuff batalj mot Edmonton natten till onsdag, en uppgift som kommer bli riktigt tuff.

Detroit krigar på i botten av conferencen och just nu ligger man på en fjortondeplats, och bakom sig har man bara Montreal och Columbus. Man har dock gjort mindre matcher än övriga lag, så man har möjligheter att klättra i tabellen.
Detta är dock en tuff match man ställs inför, och det kommer krävas en riktigt bra insats om man ska fälla Edmonton.

I laget har man flera skickliga spelare i Larkin, Raymond, Seider och Perron. Man har dock ingen stark målvaktssida, och mot ett grymt spetsigt Edmonton bör man få problem defensivt.
Pysyk förväntas missa matchen samtidigt som Hronek är tveksam.

Edmonton kommer till matchen med enbart en förlust de åtta senaste matcherna, så formen är bra, och nu är det dags för match i igen efter ett kortare uppehåll.
I den senaste matchen mot Chicago tog man en 7-3 seger där även Evander Kane var tillbaka, vilket spetsar truppens offensiv ytterligare.

Utöver Kane har man en superstjärna i McDavid som redan är uppe i 92 poäng på 50 matcher, vilket är 16 poäng mer än lagkamraten Draisaitl på 76. Bakom dem finns Hyman och Nugent-Hopkins, så kvalitet finns i massor, och normalt är man det bättre laget.
Murray och Yamamoto förväntas missa matchen.

Edmonton har ett riktigt starkt lag och mot ett Detroit som inte alls är lika spetsigt bör det bli seger, och jag går på bortaseger i matchen.

Husso (Confirmed) - Campbell (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip