Little Caesars Arena bjuder på match mellan Detroit och Minnesota natten till söndag, och här ska gästerna ses med bra segerchanser då de steppat upp på slutet.

Detroit kommer från två raka förluster där man förlorat klart mot NJ Devils med 2-6 och nu senast mot Boston med 5-1, och defensivt har man läckt rejält.
Hittills har det blivit tre segrar på sju matcher, men det ska nämnas att förutom Boston och LA Kings så har motståndet varit rätt svagt, och segrarna har kommit mot Anaheim, NJ Devils och Montreal.
Nu väntar helt annat motstånd, och det krävs rejäl uppryckning om man inte ska inkassera sin tredje raka förlust.

Ser man på laget så har man spännande namn i Seider, Raymond, Larkin, Kubalik och Perron, spelare som håller en bra nivå.
Där bakom ser det dock inte lika spännande ut, speciellt då man har avbräck i bland annat spelare som Vrana, Bertuzzi och Fabbri, och bredden är ett stort bekymmer.

Minnesota öppnade säsongen otroligt svagt då man i de tre inledande matcherna tog noll poäng, och totalt släppte man in hela 20 mål.
Nu har man dock börjat leverera och på de fyra senaste matcherna har man tagit sju av åtta möjliga poäng, vilket är fina siffror. Segrarna har precis som hemmalaget dock kommit mot svagare motstånd, men här möter man liknande motstånd som i segrarna.

Kaprizov, Zucarello och Hartman är lagets ledande spelare offensivt, och de två förstnämnda har levererat hittills. Det finns dock bra kvalitet i truppen samtidigt som man har en supertalang i Matthew Boldy i laget, och med tanke på att skadeläget är klart bättre än hos hemmalaget så ska man ha bra chanser att bärga sin tredje raka seger.
Greenway saknas i matchen.

Detroit kommer från två jobbiga matcher där man förlorat med klara siffror och nu möter man nytt tufft motstånd i Minnesota, ett lag som steppat upp på slutet, och jag går på bortaseger i matchen.

Husso (Unconfirmed) - Fleury (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u

This is the stats tab
This is the post tip