Detroit tar emot Montreal på hemmais natten mot tisdag, och här blir motivation en avgörande faktor.

Detroit har spelat ihop 87 poäng hittills och just nu slåss man i allra högsta grad om en slutspelsplats, och det med bara ett par omgångar kvar att spela.
Man går en kamp med Washington och Philadelphia om vem som kniper platsen och samtliga har 87 poäng. Här har dock både Detroit och Washington fördel då man har två matcher kvar till skillnad mot Philadelphia som bara har en.

Nu är man på hemmais och där trivs man bäst. Man går ett dubbelmöte mot Montreal samtidigt som Washington har Boston och Philadelphia kvar, så man har ett bra läge då spelschemat är lättare, och här måste namn som Larkin och Kane kliva fram.
Husso saknas samtidigt som Rasmussen och Copp är frågetecken.

Hemmalaget klart mer motiverade

Montreal slåss i botten av tabellen och efter de två kvarvarande matcherna så är det dags för semester.
På slutet har man bara vunnit en av sex matcher, så motivationen är knappast på topp samtidigt som truppen inte håller någon högre klass.

Nu är det också bortais och det är ett minus med tanke på att Detroit gör sina bästa matcher hemma. Jämför man även trupperna så ser Detroit klart starkare ut, och här tror jag inte man räcker till.
Dach, Roy och Xhekaj saknas samtidigt som Guhle är ett frågetecken.

Detroit är i behov av poäng och med tanke på hemmaplan samtidigt som man har en slutspelsplats att spela om så ska man inte lägga denna matchen, och jag går på hemmaseger i matchen.

Reimer (Unconfirmed) - Primeau (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip