Hemma i Little Caesars Arena tar Detroit emot NY Islanders natten mot fredag, och att gästerna ska vara favoriter håller jag inte med om.

Detroits form är ett frågetecken då man åkt på en hel del förluster senaste tiden, och det har blivit åtta förluster de tio senaste.
I de tre senaste matcherna har man dock tagit två segrar, båda på hemmais, så känslan är ändå att det börjat vända.

Man är fortsatt med i slutspelsracet så alla poäng framåt kommer vara väldigt viktiga.
Med Kane, Seider, Raymond och DeBrincat i laget så finns det en hel del kvalitet i laget samtidigt som det är ett plus att man spelar hemma här, och att man är underdogs här tycker jag är fel.
Husso saknas samtidigt som Larkin och Walman är frågetecken.

NY Islanders felaktiga favoriter

NY Islanders har efter sin svit med sex raka segrar haft det betydligt tuffare på slutet då man inför denna matchen har fem raka förluster i ryggen.
Att man fick stryk med 1-4 mot Carolina senast är inget att skämmas över, men det kvarstår ändå att man har svårt att vinna matcher för tillfället.

På skadelistan har man Mayfield och Bortuzzo som båda förväntas missa matchen. Man har dock flera bra spelare i truppen så man står inte och faller utan dem, men det är en lurig bortamatch man står inför, och i mina ögon är hemmalaget det bättre laget i grunden.

Detroit gör sina bästa matcher på hemmaplan och att man ska vara underdogs här köper jag inte alls, och jag går på hemmaseger i matchen.

Reimer (Confirmed) - Sorokin (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Coolbet
This is the stats tab
This is the post tip