Ny match mellan Detroit och NY Rangers där de sistnämnda vann på hemmaplan senast med 4-2. Nu är man istället gäster, men det lär väl knappast göra något skillnad?

Detroits svaga säsong fortsätter och senast blev det alltså förlust med 4-2 mot nattens motstånd. Man låg under med 4-0 med kvarten kvar, men man lyckades snygga till siffrorna till 4-2. Man var det sämre laget i matchen, och siffrorna kunde ha blivit ännu större.
Det var lagets sjunde raka förlust och man har fortsatt svårt att vinna sina matcher. Truppen håller väldigt låg klass och då man också har en del skador på offensivt skickliga spelare så är läget inte alls bra.
Man ligger överlägset sist i hela ligan med 28 inspelade poäng på 52 matcher, där man också bara gjort 111 mål, så man är både laget som gör minst mål och släpper in flest.
Skador finns på Athanasiou, Mantha, Green och DeKeyser, så man har helt klart en jobbig skadelista.

NY Rangers såg bra ut senast då man slog Detroit med 4-2. Zibanejad stod för tre poäng i matchen och gjorde en riktigt bra insats. Formen är helt okej då man vunnit tre av sina fem senaste matcher, där man i två av dessa matcher slagit NY Islanders, ett klart bättre lag än man möter här.
Man har en bra trupp med spelare som Panarin, Zibanejad, Kreider och Strome, spelare som hemmalaget verkligen måste hålla koll på.
Trots att man spelar borta här så tycker jag att man är numret större än hemmalaget, speciellt då man inte har några skador att rapportera.

NY Rangers är det bättre laget i matchen, och med tanke på att hemmalaget saknar en del skickliga spelare offensivt så bör man få det tufft här, och jag tror på en bekväm bortaseger.

Speltips: 2 hcp -1,5 och jag investerar 2u hos 888sport , Casumo , Unibet och LeoVegas // TT

This is the stats tab
This is the post tip