Detroit som kommer från en tung förlust ställs mot tufft motstånd i form av NY Rangers natten till torsdag, och här är en bortaseger att vänta.

Detroit blev fullständigt överkörda senast då man mötte Pittsburgh på bortais, och siffrorna skrevs till makalösa 11-2.
Redan efter halva matchen hade hemmalaget en 6-0 ledning, och en spelare som Malkin stod för fyra poäng i matchen.
Detta var lagets tredje raka förlust och i de tolv senaste matcherna har man bara vunnit två, vilket betyder att man är ett av ligans klart formsvagaste lag.

I laget har man Larkin, Raymond och Bertuzzi offensivt, så det finns bra spets i laget. Där bakom ser det dock klart svagare ut, så det saknas helt klart bredd i laget.
Man har även avbräck i DeKeyser, Fabbri, Greiss, Rowney och Stephens samtidigt som Smith och Staal är tveksamma, så läget i laget är inte optimalt och här bör man väga för lätt.

NY Rangers gör en riktigt bra säsong hittills då man just nu ligger på en tredjeplats i conferencen, och man har bara fem poäng upp till ettan Florida och tvåan Carolina.
Nu senast stod man för en stark insats då man vann en tuff bortamatch mot Pittsburgh med 2-3, och nyförvärvet Vatrano stod för sitt fjärde mål i de tre senaste matcherna.
Detta var även lagets tredje raka seger då man innan dess slagit Buffalo på bortais samt just Pittsburgh på hemmais, så formen är klart bättre än hemmalagets.

Det finns även en riktigt fin spets i laget då man har spelare som Panarin, Zibanejad, Kreider, Fox och Strome i laget. Man ser dock ut att få klara sig utan den sistnämnda vilket är ett tungt avbräck, men man visade i segermatchen mot Pittsburgh senast att andra spelare kunde kliva fram, och då motståndet är svagare här bör man kunna ta en ny seger.
Blais, Kakko, Strome och Ronney förväntas missa matchen samtidigt som Hajek är tveksam.

Detroit kommer från en otroligt tung förlust senast och då man återigen stöter på tufft motstånd så är risken stor att man åker på ett nytt nederlag, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Nedeljkovic (Unconfirmed) - Shesterkin (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip