Detroit tar sig an överraskningslaget Philadelphia hemma i Little Caesars Arena, och här får hemmalaget mitt förtroende.

Detroit kommer från en 4-5 förlust mot Dallas i en match man kollapsade fullständigt i den andra perioden där man släppte in fyra mål. Resten av matchen gjorde man dock det klart bra. Sett till de tio senaste matcherna så har man tagit sju segrar, så det har gått bra den sista tiden. Förlusterna har även kommit mot Carolina, Edmonton och Dallas, så inga svaga lag man fått stryk av.

Man har Kane på skadelistan och det är ett klart kännbart avbräck. Även Luff, Husso och Chiarot förväntas missa matchen. Samtidigt som Compher är dtd.
Man har dock mycket skicklighet i namn som DeBrincat, Larkin, Raymond och Perron, och trots några avbräck så är man rätt favoriter i matchen.

Philadelphia åker på ny förlust

Philadelphia har varit ett av ligans absolut succélag då man inför säsongen förväntades hamna i botten. Ser man efter sina 48 spelade matcher är man sexa i conferencen och på slutspelsplats.
På slutet har man dock åkt på pumpen i tre raka där man även läckt bakåt med 18 insläppta mål, något man måste få ordning på om man ska vinna här.

Till denna matchen förväntas återigen målvakten Hart och forwarden Tippett saknas, två klart kännbara avbräck då den sistnämnda gjort 18 mål hittills, och även att man presterat bra på resande fot under säsongen så tror jag man åker på en ny förlust.

Jag håller Detroit som det bättre laget i matchen och då det finns frågetecken på gästernas defensiv så tar jag ställning för hemmalaget i matchen.

Lyon (Confirmed) - Ersson (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Pinnacle
This is the stats tab
This is the post tip